2012-13. évi Megyei II. o. ifjúsági bajnokság 11. forduló

Tiszajenő KSEKunhegyes ESE 1-1 (0-0)

Ismét egy olyan csapat ellen lépett pályára az ifjúsági csapat, amely nem a "futottak még" kategóriában található. TiszajenÅ‘ ifije stabilan az 5-6 helyen tanyázik, ez már önmagában is elég lehetne, hiszen 10 meccs után véletlenül odakerülni nemigen lehet. Ráadáésul az ifi tornán már tapasztalhattuk, hogybár ránézésre nem tűnnek félelmetesnek, mert több alacsony termetű vékony srác is van közöttük – de igencsak szívós ellenfél, hiszen akkor sem tudtuk tekintélyt parancsoló módon elkapni Å‘ket.

Ehhez képest meglehetÅ‘sen kényelmesen játszott csapatunk, igazából nem tudni miért a tompaság a meccsen, de gyanítható, hogy a meccsre való felkészülésben, a meccset megelÅ‘zÅ‘ esti felkészülésben rejlik a titok megoldása. A tompaságon kívül a legnagyobb probléma, a helyzetkihasználás, amelyhez szintén fejben kellene topon lenni. Mindenesetre büntetlenül ilyen nagyvonalúnak lenni a helyzetkihasználás terén nem lehet egy átlagosnál jobb ellenféllel szemben. A gól nélküli elsÅ‘ játékrészt követÅ‘en a sokadik lehetÅ‘ségbÅ‘l mi szereztük meg a vezetést, de a hazaiak tíz perccel a vége elÅ‘tt egyenlítettek, és a kialakult döntetlennel szemmel láthatóan Å‘k voltak elégededettebbek.

Utólag kiderült, hogy igen lehetÅ‘séget szalasztott el csapatunk a mezÅ‘nytÅ‘l való ellépésre, hiszen közvetlen üldözÅ‘nk ismét veszített, így viszont tömörebb lett a mezÅ‘ny eleje. Attól még nem lesz friss a csapat, ha az edzÅ‘ nem kocsmázik, csavarog, hogy mást ne említsek, ezt a csapat tagjainak kellene belátni, hogy a mérkÅ‘zések elÅ‘tti estén kihagyják ezt a programot. SÅ‘t az arcoskodás sem attól lesz kevesebb néhány játékosnál, ha szerényen visekedik a tréner. Igencsek bosszabtóak kívülrÅ‘l ezek az apró jelek. Fiúk! Lehet ismét kapaszkodni, a következÅ‘ ellenfél ismét egy csapat, a harmadik helyezett Tiszaföldvár lesz.

 

Ugrás az oldal tetejére ↑