2012-2013. évi Megyei serdülő bajnokság 7. forduló

Kunhegyes ESE – Túrkevei VSE 7-1 (4-0)

Kunhegyes, vezette: Dobó Sándor (Rusz Tamás, Erdélyi Bence)

KESE: Emődi Imre, Varga Viktor, Fábián Imre, Nánási Attila, Kóródi Attila, Farkas Zoltán, Trencsényi Norbert, Pap Tibor, (Fehér Erik 63') Trencsényi Ádám, Langer Ramón, Szóládi Levente. Edző: Gácsi Zsolt.

TVSE: Nagy József Csaba, Simon Árpád, Garaguly Zoltán, Bíró Andor, Simon Balázs, Simon László, Lózsi Gábor, Kormos Barnabás, Lakatos István, Bodó Péter, Nagy Imre, (Papp Károly Dávid 53') Edző: Katona Imre.

Gólszerzők: Szóládi Levente 9' (1-0) Pap Tibor 21' (2-0) Langer Ramón 24' (3-0) Farkas Zoltán 45' (4-0) Langer Ramón 50' (5-0) Farkas Zoltán 60' (6-0) Trencsényi Norbert 78' (7-1) illetve Lózsi Gábor 62' (6-1).

Nagyon kellemetlen, hűvös, esős időben végre egy olyan mérkőzést játszottak a serdülők, ahol nem kellett lerágni a körmét senkinek, ahol játékosaink nagy kedvvel, sok mozgással játszottak, sok gólhelyzetet alakítottak ki, talán az egyetlen hiányérzet a meccs után ezek eléggé gyenge kihasználása miatt jelentkezett.
Rosszul indult a nap, mert a beharangozott rossz időjárás, hideggel, esővel megérkezett. Bár ezen a napon is voltak hiányzóink, mégis a lehetőségekhez képest jól álltunk fel. Ellenfelünk is fizikailag hasonló volt, mint a mi csapatunk, próbáltak is játszani a vendégek, de nem csak a tabella, nem csak a végeredmény tudatában írható le, hogy a KESE a jobbik csapat. Játékosaink viszonylag lendületesen kezdtek, többet kezdeményeztek, és támadásaink elejétől kezdve több gólveszélyt hordoztak, mint a másik oldalon. Nem az első lehetőség volt, amikor sikerült megszerezni a vezetést, egy tetszetős akció végén, Szóládi Levi egy baloldali beadás helyezett az üres kapuba. Természetesen támadásban maradtunk, de az újabb gólig több tuti helyzet maradt kihasználatlanul. Húsz perc telt el, amikor Pap Tibike távoli lövése a jobb alsó sarokban kötött ki. Az előny növelését követően 3 perccel ismét betaláltunk, Langer Ramon jóvoltábólígy eldőlni látszott a meccs. Szerencsére nem állt le a csapat, helyzetek voltak ezután is, de a negyedik találatra a félidő utolsó percéig kellett várni. Ekkor a frissen leigazolt Farkas Zoli élete második serdülő meccsén egy lepattanóból talált a kapuba. A szünet után folytatódott a sokmozgásos, sok helyzetes játék, de úgy látszik ez egy ilyen nap volt, csak minden második-harmadik helyzetből sikerült gólt szerezni. Előbb Langer Ramon találta a kapuba, majd Farkas Zoli is megszerezte a második gólját. Ezt követően berúgta a becsületgólját a Túrkeve, egy nagy védelmi hiba után. A végeredményt Trencsényi Norbi állította be, egy baloldali támadás végén. Az nem kérdés, hogy megérdemelten nyertünk, sőt a helyzetek alapján talán még nagyobb is lehetett volna a gyözelem aránya. Örvendetes, hogy játékosaink sokat mozogtak, nagy kedvvel játszottak, és sok helyzetet alakítottak ki, a hűvös és a szemerkélő eső ellenére.

U13: KUN FC – Túrkevei VSE 2-0 (1-0)

Gólszerző: Jámbor Ákos (2) 23' 37'

Ugrás az oldal tetejére ↑