2022-2023. évi Megyei I. osztály felnőtt bajnokság 7. forduló

Kunhegyes ESE – Kunszentmártoni TE 0-2 (0-1)

16. perc: Egy hosszan előre vágott labdáért a hazai kapus és Szabados Sándor László futottak versenyt. A kunszentmártoni játékos ért oda hamarabb és 14 méterről átfejelte a labdát a némileg késve érkező kapusunk felett, amely a hálóba gurult. 0-1.

51. perc: A második félidőt aktívabban kezdő KESE végzett el jobboldali kisszögletet, amelyből a labdavesztés után úgy vihetett végig kontratámadást a KuTE, hogy hárman vezették a labdát Kovács Gergőre. Az akciót a végletekig kijátszva, ügyesen fejezték be. A baloldalon indult akció során a jobbszélen felfutó társat indították, akinek középre gurítását Szabados Sándor László az ötösről helyezett a kapunkba. 0-2. Ellenfélként is el kell ismerni, hogy a kunszentiek nagyon jól használták ki hibánkat, mintaszerű ellentámadást vezettek a megszerzett labdából.

A nyáron alaposan megerősödött KuTE a mezőnyben jól játszott, de helyzetet nem igazán tudott kidolgozni. Az első gól helyzet nélkül, a második egy KESE szöglet utáni kontratámadásból esett. A hazaiaknak sem volt sok helyzete, de ezekből nem tudott gólt szerezni, pedig volt olyan lehetőség is, amikor két hazai támadó vihette a labdát a kunszenti kapusra. A mérkőzést a kapuk előtti határozottság döntötte el.

Rózsa István: Ha a helyzeteinket berúgjuk, akkor nem kellett volna vesztesen elhagyni a pályát. Az ellenfél jobb volt a helyzetek és hibáink kihasználásában, ezért győzött.

Sechna Gábor: Nem játszottunk jól, de ezért is adnak három pontot. Örülök, hogy kapott gól nélkül zártuk a mérkőzést, gratulálok a srácoknak.

Ugrás az oldal tetejére ↑